Eddy Zoey (50) leeft op een roze wolk. Na zijn bittere vechtscheiding van zijn ex-vrouw Marieke, met wie hij twee kinderen heeft, raakte de presentator tot over zijn oren verliefd op Sarah. Aan Story vertelt Eddy waarom hij niet met Sarah wil samenwonen en ook beslist niet met haar wil trouwen.

Samenwonen

Eddy en Sarah zijn bijna een jaar samen, waardoor het geen gekke gedachte is dat ze binnenkort misschien willen samenwonen of zelfs trouwen. Maar dat lijkt niet in de toekomstplannen van Eddy voor te komen. 'Het is heerlijk rustig en ongedwongen. Het geheim van onze relatie is dat we veel van elkaar houden en elkaar de ruimte gunnen. We hebben beiden heel duidelijk ons eigen leven. Ik kan wel vertellen dat Sarah en ik nóóit zullen trouwen. Beslist niet! Je kunt de liefde op zoveel verschillende manieren vieren. Maar trouwen hoort daar voor ons niet bij.' 

 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders