Afgelopen maandag deelde Geraldine Kemper nog een pikante video op haar account. Zo zag je hoe de presentatrice, samen met twee vriendinnen, topless aan het dansen was op het strand. Echter, besloot Instagram om roet in het eten te gooien door het filmpje te verwijderen. 

Silhouet

Instagram besloot om het filmpje te verwijderen vanwege 'naaktbeelden of seksuele handelingen'. En daar begrijpt de presentatrice helemaal niets van, omdat er alleen een 'silhouet van een borst' te zien was en verder niets. 

Ongeloof

'Hahaha, pas op! Drie vrouwen op het strand. Ondergaande zon. Je ziet een silhouet van een borst', schrijft Geraldine bij de screenshot van het bericht die ze van Instagram kreeg. 

Niet klein te krijgen 

De presentatrice laat het er niet bij zitten. Zo post ze wederom het beeld op haar Instagram-account, maar dit keer met een balkje voor haar borsten.

Article continues after the ad

Reacties

Volgers van Geraldine vinden het maar 'preuts' en 'jammer' dat Instagram de video verwijderd heeft. Daarnaast kan de presentatrice ook op aanmoediging van haar oud-collega Jan Versteegh rekenen. 'Free the nipple', schrijft hij onder de foto. 

Bekijk hieronder het beeld. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf / RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram