Adèle Bloemendaal stond altijd bekend om haar wispelturige karakter en de mannen in haar leven. Ze trouwde twee keer en had een veelvoud aan minnaars en geliefdes. In een openhartige biografie is nu duidelijk geworden waarom haar relaties nooit een lang leven waren beschoren...

 Aan het moederschap dacht Adèle nooit. Daarvoor was ze te veel met haar carrière bezig. De verrassing was dan ook groot toen ze in het voorjaar van 1963 zwanger bleek te zijn. ‘Ik merkte dat te laat op. Het waren de jaren zestig en we leefden een losbandig leven. Ik was in grote paniek en had er nooit aan gedacht om überhaupt moeke te worden.’ Adèle bleek te lang zwanger om de zwangerschap af te breken. ‘Toen John er was, hield ik meteen en onvoorwaardelijk van hem. Maar ik wist niet wat ik met een baby aan moest, ik was er niet geschikt voor. Ze hebben mij echt moeten leren om hem groot te krijgen.’

Verzonnen zwangerschap

In 1966 beweerde Adèle dat ze opnieuw zwanger was. Ze stond in een toneelstuk met Gerard Cox en men wilde graag een tweede seizoen. Maar Adèle niet. Ze liet haar collega’s weten zwanger te zijn. ‘We zaten zwaar in de sores,’ zegt Gerard Cox in het boek. ‘We hebben nog gebeld met haar dokter Ben Polak, maar hij mocht natuurlijk niets zeggen.’ Hun vermoedens bleken juist: Adèle had de zwangerschap verzonnen om niet meer mee te hoeven doen. 

Lees het hele verhaal in editie 3 van Story.

Beeld: Peter Smulders

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte