Dolgelukkig zijn de kersverse ouders John Ewbank en Kelly Weekers. Aan Story vertelt John hoe ze op de naam van baby Scottie zijn gekomen.

Lees ook: Kersverse mama Kelly Weekers: 'Ik dacht dat ik wist wat slaaptekort was'

Voorvaderen

“Mijn voorvaderen komen uit Lake District, een gebied vlakbij Schotland. Maar het is een combinatie van factoren die ons op de naam Scottie heeft gebracht. Kelly en ik zagen die naam namelijk ook voorbijkomen in onze favoriete serie Suits, als een leuke advocate die zich de kaas niet van het brood laat eten. Die daarbij ook heel aantrekkelijk, leuk en fris was. Die rol werd gespeeld door actrice Abigail Spencer.

Topmoeder

Omdat het voor John zijn tweede kind is heeft John al wat ervaring met poepluiers, huilbuien en babyvoeding. Maar daarin neemt hij niet het voortouw. “Nee, dat doet Kelly. Zij is echt een topmoeder, die in alles leidend is. Ik geniet er gewoon van om haar met die kleine bezig te zien.”

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders