André Hazes en Monique Westenberg waren elkaar even kwijtgeraakt, maar hebben elkaar weer helemaal gevonden. De zanger is er achtergekomen wat hij écht belangrijk vindt: zijn gezin. 

De zanger deelt een foto van zijn aanstaande vrouw en hun zoontje. Het is niet zomaar een foto: Monique was net bevallen en ze vormden pas twaalf dagen een gezin. Fans smelten bij het lieve kiekje, waarmee André laat zien hoeveel hij om ze geeft. '😍Dit!', reageert Roxeanne Hazes, die net pas weer in het leven van André en Monique is. 'Family first'.

Article continues after the ad

Liefde overwint alles

Dat de liefde alles overwint, blijkt wel bij André en Monique. Hazes ging vorig jaar december op zijn knieën voor Westenberg, maar wordt het huwelijk tussen de twee op de lange baan geschoven? Monique heeft haar jurk immers al uitgezocht, maar in 2021 zullen de twee tortelduifjes niet hun weg maken naar het altaar. Dat liet bruidjurksontwerper Alberto Axu eerder weten. 'Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden. Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.'

Bruiloft in het buitenland

Het is geen hele grote verrassing dat de bruiloft nog niet volgend jaar zal plaatsvinden. André gaf eerder aan bij Radio 538: 'We willen niet in Nederland trouwen. Het liefst zo ver mogelijk van huis.' En reizen? Dat zal wel nog even niet mogen door de huidige situatie.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.