Anouk en Lil' Kleine vlogen elkaar nog nét niet in de haren tijdens de opnames van The Voice of Holland, dat het niet botert tussen de twee moge duidelijk zijn. Bonje of niet, de twee zijn toch samen te zien aanstaande vrijdag in de eerste liveshow. 

Dat laat RTL in een persbericht weten.

Article continues after the ad

Strijd is losgebarsten

We zitten nu al op het puntje van onze (rode) stoel. Na de knock-outs zijn er nog twaalf kandidaten in de race om The Voice 2020 te worden. De liveshows gaan er deze keer iets anders aan toe: de deelnemers worden opgesplitst. Vrijdag zijn de teams van Anouk en Lil' Kleine aan de beurt. 

De rode stoel

Ruzie of niet, de twee zitten dus allebei in de rode stoel. Het gaat al maanden over het gedoe tussen de twee coaches. Er zou over en weer gescholden zijn achter de schermen. Op Instagram Stories deelde de zangeres onlangs een bericht over de vermeende ruzie. "Ik zit in de liveshows gewoon in die stoel hoor, no worries. Ik hoop dat dit conflict vanaf nu niet langer uitgemelkt gaat worden. Is voor niemand leuk", zei Anouk.

Schamen

Ook Waylon liet zich bij Jinek uit over het gedoe tussen de twee coaches. "Ik heb er wat dat betreft weinig van meegekregen. Ik wist alleen dat het aan het rommelen was en dat er dingen gezegd zijn, dat kreeg ik later te horen. Als die dingen gezegd zijn, dan moet je daar echt je ogen voor uit je kop schamen. En dan vind ik de reactie van Anouk ook absoluut terecht", aldus de zanger.

Achter de schermen

Ook presentator Martijn Krabbé liet er wat over los. Hij geeft toe dat het niet helemaal lekker gaat tussen de coaches, maar wil er niet al te veel over kwijt.  "Wat wel duidelijk is, is dat er enorme onenigheid was tussen Anouk en Jorik. En dat heeft zich achter de schermen afgespeeld", vertelt Martijn.

Finale

Aanstaande vrijdag strijden dus de teams van Anouk en Lil' Kleine tegen elkaar. De week erop zijn de zangtalenten van Waylon en Ali B. aan de beurt. De kijker bepaalt vervolgens welke vier kandidaten doorgaan naar de finale op 28 februari. Het worden vast spetterende shows.

Beeld: Peter Smulders | RTL

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.