Toen hij zesentwintig jaar geleden in GTST speelde, had Tim Immers de vrouwen én het werk voor het uitzoeken. Maar dat veranderde. Tim, die nu terugkeert in GTST, kende zorgelijke tijden met ernstige financiële problemen, die nog steeds niet helemaal achter de rug lijken...

Tim Immers en Georgina Verbaan

In 1992 maakte Tim zijn debuut als Mark de Moor in Goede Tijden Slechte Tijden. Anderhalf jaar lang speelde hij deze rol en maakte hij een onuitwisbare indruk. Van alle kanten kreeg hij aanbiedingen. Tim werd een veelgevraagde televisiepresentator en de vrouwen lagen aan zijn voeten. Totdat hij in 1997 zijn hart verloor aan Georgina Verbaan. Lange tijd was er sprake van een knipperlichtrelatie, maar toch besloten ze uiteindelijk te gaan samenwonen. Hun relatie stond in die jaren bij insiders bekend als een nogal turbulente verbintenis. In 2001 vertelde Georgina dat het over was met Tim, al hield ze nog een slag om de arm. 

Relatie met Sylvie Meis

De breuk bleek definitief. Niet lang daarna kwam Tim in de ban van Sylvie Meis. Deze romance duurde niet lang, maar zorgde wel voor hilarische momenten tussen Sylvie en Georgina. Toen de twee actrices samen aan de Spaanse kust verbleven voor de film Costa, zouden ze de grootste lol hebben gehad bij het uitwisselen van hun wederzijdse bed-ervaringen. De presentator zou op zijn beurt ‘wraak’ hebben genomen door te gaan daten met Sylvie’s toenmalige hartsvriendin Touriya Haoud. Maar Touriya wilde niets serieus met Tim en deze relatie strandde.

Lees het hele verhaal in editie 13. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders