Gordon heeft altijd gezegd dat hij voor zijn vijftigste wil trouwen. Dat gaat echt gebeuren! In een nieuw programma is hij op zoek naar het prins op het witte paard. Maar wat blijkt? De programmamakers ontvangen óók aanmeldingen van vrouwen.

Lees ook: Gordon onthult hoe Gerard Joling helpt om de perfecte man te vinden

Liefde van zijn leven

De zanger begint binnenkort aan de opnames van het spannendste programma waar hij ooit aan meewerkt. Gordon gaat op zoek naar de liefde van zijn leven en stapt aan het einde van het programma zelfs in het huwelijksbootje! Hij probeert het nu via deze weg, omdat hij in het echte leven niet veel succes heeft. "Via de gewone weg lukt het mij niet om een partner te vinden. Misschien lukt het wel op deze manier. Daarnaast vind ik dit soort dingen hartstikke leuk om te doen. Je weet maar nooit!" zegt hij.

In de rij

De BN'er is in eerste instantie op zoek naar een man, maar ontvangt ook aanmeldingen van vrouwen die kans willen maken om met hem te trouwen. "Ik voel me vereerd," zegt Gordon tegen Shownieuws. Hij geeft toe dat vrouwen best kans kunnen maken. "Ik word eigenlijk verliefd op een persoon. Dat zou dus een vrouw kunnen zijn. Maar: we hebben er dit keer bewust voor gekozen dat ik op zoek ga naar een man."

Beeld: Peter Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders