Boer Bastiaan lijkt blonde Milou wel te kunnen beroeren. Mocht de Zeeuwse boer echter ook voor haar kiezen, dan moet hij er rekening mee houden dat hij Milou ook met een andere man moet delen...

Ondanks zijn charmante lach lijkt boer Bastiaan op het oog weinig gerichte interesse te tonen in de drie overgebleven vrouwen die bij hem zijn komen logeren. Om die reden blijft het voor talloze Boer zoekt Vrouw-kijkers toch een beetje gissen naar de achtergronden van Elise, Madeleen en Milou.

Article continues after the ad

Tv-aandacht

Uit Story-onderzoek is gebleken dat Milou mogelijk niet uitsluitend aan het programma meedoet om het hart van Bastiaan te veroveren. Het is niet uitgesloten dat Bastiaan moet vrezen dat het Boer zoekt Vrouw-avontuur Milou grotendeels om de tv-aandacht te doen is.

Geportretteerd

In 2018 werd Milou al eens uitgebreid door RTL Nieuws geportretteerd, tijdens haar vakantie in de Verenigde Staten. Op dat moment werden de VS geteisterd door een bomcycloon, een winterse orkaan die gepaard gaat met extreem koud weer, en viel de vakantie van Milou in duigen. ‘Gelukkig ga ik zondag weer verder, dan ga ik naar de Dominicaanse Republiek. Een beetje zon pakken en ontdooien van het winterse weer hier.’

Delen 

De Latijnse cultuur past erg goed bij Milou, die danst en geregeld aan wedstrijden meedoet. Samen met haar danspartner deed ze vorig jaar mee aan het Salsa International 2019. Het danskoppel werd daar gefilmd en de beelden werden op internet geplaatst. Te zien is hoe Milou op sensuele wijze danst en daarbij haar partner geen moment uit het oog verliest. Mocht boer Bastiaan vallen voor de charmes van Milou, dan moet hij dus wel voor lief nemen dat hij haar met een andere man zal moeten delen... of hij zal zelf haar danspartner moeten worden! 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 13 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.