Barry Hay wordt in toom gehouden door zijn vrouw Sandra. Volgens Hay is dat ook hard nodig: "Anders ga ik excessen." Dat zegt de Golden Earring-zanger in een interview met VIVA

Hay onthult dat zijn echtgenote Sandra hem heel goed kan remmen. Soms belandt hij is, wat hij zelf noemt, een 'vieze cirkel'. Dan probeert de rockster zijn kater te verhelpen door opnieuw te gaan drinken. "En die katers worden steeds erger. Na een paar dagen begin je te verloederen. Sandra kan dat heel goed remmen. Soms giet ze alle drankflessen leeg. Of trekt ze pakjes cocaïne door de wc. Dan sta ik daar beteuterd naast, als een klein jongetje dat billenkoek heeft gehad. Maar ik weet dat ze gelijk heeft. Ik voel me ook beter als ik geen kater heb."

Vreemdgaan

Ook geeft de rockster toe dat hij "zes keer per dag vreemdgaat." "Maar dan in mijn hoofd, weet je wel." Sandra moet daar alleen maar om lachen en heeft zelfs al eens toestemming gegeven om uit te gaan met een model. 

"'Ze is een stuk jonger dan jij, bij haar krijg je het toch niet voor elkaar', zei ze. Steeds vaker ging ik met die dame uit en werd het gezelliger, maar er gebeurde nooit wat hoor. Toch vond Sandra het link worden. Toen heeft ze me verboden nog met haar uit te gaan," vertelt Hay.

Huwelijk

Barry en Sandra zijn inmiddels al meer dan dertig jaar samen en trouwden in 1992. Hij geeft aan niet meer zonder haar te kunnen: "Een tijdje geleden was San ernstig ziek, er was zelfs sprake van dat het misschien écht ernstig kon zijn. Die gedachte, dan zou ik… ik weet niet wat. Ik kan niet zonder Sandra.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: VIVA | Beeld: Peter Smulders

Voor Patty Brard was het niet alleen een lichamelijke, maar ook een psychische noodzaak om drastisch af te vallen. ‘Toen ik op een gegeven moment die 97,9 kilo aantikte, dacht ik: als ik bij de 100 kilo kom, pak ik een touw. Dan wil ik dood,’ vertelt Patty, die inmiddels 28 kilo kwijt is, aan Story.

Patty Brard (63) is door 28 kilo af te vallen niet alleen uiterlijk veranderd, maar ook mentaal. ‘Ik ben sinds ik zoveel ben afgevallen veel gelukkiger en veel zelfverzekerder,’ vertelt Patty. ‘Wat denk je ook? Ik heb nu een man, die de hele dag zegt: Wat zie je er goed uit! En je wilt niet weten hoe vaak ik tegenwoordig word aangehouden op straat door wildvreemden, die me herkennen en zeggen hoe fantastisch ik eruitzie. Dat doet wel wat met me.

Fitter

Maar lichamelijk is er ook een wereld voor me opengegaan. Een voorbeeld is ons huis in Nederland, dat een aantal trappen heeft. Als ik vroeger buitenstond en ik was iets vergeten, vroeg ik Antoine altijd om het voor me te halen. Als ik zelf omhoog moest klimmen, was ik kapót. Mede om die reden wilden we van het huis af, maar dat hoeft dus niet meer. Nu vlieg ik die trap, als het moet, tien keer op en af. Wat ik kwijt ben, is de zwaarte van 28 pakken suiker. Die zeulde ik vroeger allemaal met me mee.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Al een tijd doen de geruchten de ronde dat het huwelijk tussen David en Victoria Beckham onder hoogspanning staat. Die roddels kunnen echter van tafel geveegd worden, want volgens een insider is de modeontwerpster in verwachting van haar vijfde kindje.

Volgens de bron is het koppel hartstikke gelukkig en zouden de twee in maart een vijfde kindje krijgen, wat betekent dat Victoria al een aantal maanden zwanger moet zijn. Er wordt onthuld dat de Beckhams onlangs hun dierbaren bij elkaar hebben geroepen om het blijde nieuws mee te delen. ‘Laatst hebben ze hun beste vrienden uitgenodigd voor een fijne avond samen’, aldus een bron tegenover OK! Magazine. ‘Toen zei David met betraande ogen dat baby nummer 5 eraan komt. Ze zijn ontzettend enthousiast en voelen zich vereerd.’ De insider zegt zelfs te weten wat het geslacht wordt van het kindje; volgens hem zou het stel een dochter verwachten.

Geen verrassing

Als we de insider mogen geloven, is het geen complete verrassing dat Victoria op dit moment zwanger is. ‘Iedere keer als ze problemen hebben, breiden ze hun gezin uit. Dat lijkt echt te werken voor hen. David houdt er echt van als Victoria zwanger is. Ze straalt en is rustiger. En zij adoreert hem om hoe attent hij is.’

Kinderen

Hoe de andere kinderen van de Beckhams hebben gereageerd op de komst van een broertje of zusje? Volgens de bron is de 19-jarige Brooklyn in shock. ‘Romeo (16) en Cruz (13) zijn echt heel blij’, vervolgt hij. ‘De kleine Harper (7) lijkt wel enthousiast te zijn, maar ook een beetje verward. Het is heel schattig.’


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: flaironline.nl | Beeld: ANP