Barry Hay wordt in toom gehouden door zijn vrouw Sandra. Volgens Hay is dat ook hard nodig: "Anders ga ik excessen." Dat zegt de Golden Earring-zanger in een interview met VIVA

Hay onthult dat zijn echtgenote Sandra hem heel goed kan remmen. Soms belandt hij is, wat hij zelf noemt, een 'vieze cirkel'. Dan probeert de rockster zijn kater te verhelpen door opnieuw te gaan drinken. "En die katers worden steeds erger. Na een paar dagen begin je te verloederen. Sandra kan dat heel goed remmen. Soms giet ze alle drankflessen leeg. Of trekt ze pakjes cocaïne door de wc. Dan sta ik daar beteuterd naast, als een klein jongetje dat billenkoek heeft gehad. Maar ik weet dat ze gelijk heeft. Ik voel me ook beter als ik geen kater heb."

Vreemdgaan

Ook geeft de rockster toe dat hij "zes keer per dag vreemdgaat." "Maar dan in mijn hoofd, weet je wel." Sandra moet daar alleen maar om lachen en heeft zelfs al eens toestemming gegeven om uit te gaan met een model. 

"'Ze is een stuk jonger dan jij, bij haar krijg je het toch niet voor elkaar', zei ze. Steeds vaker ging ik met die dame uit en werd het gezelliger, maar er gebeurde nooit wat hoor. Toch vond Sandra het link worden. Toen heeft ze me verboden nog met haar uit te gaan," vertelt Hay.

Huwelijk

Barry en Sandra zijn inmiddels al meer dan dertig jaar samen en trouwden in 1992. Hij geeft aan niet meer zonder haar te kunnen: "Een tijdje geleden was San ernstig ziek, er was zelfs sprake van dat het misschien écht ernstig kon zijn. Die gedachte, dan zou ik… ik weet niet wat. Ik kan niet zonder Sandra.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: VIVA | Beeld: Peter Smulders

ING-topman Ralph Hamers zag onder publieksdruk zijn exorbitante jaarsalaris van drie miljoen euro in rook opgaan. Toch hoeft niemand medelijden te hebben met de bankier: uit Story-onderzoek blijkt dat hij voor miljoenen aan vastgoed bezit... en Paul de Leeuw ‘buurman’ mag noemen, in het rijkste postcodegebied van Nederland. 

Of méér geleend wordt dan een kopje suiker is niet bekend; Paul, die zelf miljonair werd dankzij zijn programma’s voor de publieke omroep, zal op de buurtbarbecue in elk geval weleens een financieel adviesje opvangen. Gespreksstof tussen Paul en buurman Ralph was er vorige week bij het buiten zetten van de afvalkliko’s hoe dan ook genoeg; ook Paul krijgt geregeld kritiek op zijn honorarium, dat jaarlijks vele tonnen bedraagt voor tv-programma’s die allang niet meer zo goed scoren als weleer – geld dat door gewone, hardwerkende belastingbetalers moet worden opgehoest. 

Lees het hele verhaal in editie 12. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders & Remko de Waal (ANP)

De kleine Bodhi is nog maar net 2 weken oud en hij gaat al met zijn ouders mee naar het bos. Het kersverse gezin maakt er een gezellig uitje van en het was zo te zien ook heerlijk weer om lekker te gaan wandelen. 

Airen schrijft: 'Ja maar hoe leuk is dit?! The fam voor het eerst lekker buiten in het bos! #TTAM #bodhi #babyboy #bos #amsterdam#cybex #alltimefavorites'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Instagram