Igone de Jongh laat zich voor het eerst uit over de beschuldigingen aan het adres van haar man Thijs Römer. Afgelopen mei werd hij door de 20-jarige Nena beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, dat plaats zou hebben gevonden toen ze minderjarig was. 

Via een vraagsticker op Instagram vraagt een volger aan Igone: 'Hoe ben je samen met Thijs door die beschuldigingen gekomen een paar maanden terug?' De Jongh deelt een foto met haar gezin waarop ze tegen Thijs aanleunt en geeft als reactie: 'Dichtbij elkaar blijven. Heel goed de kinderen beschermen'.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Article continues after the ad

Beschuldiging seksueel grensoverschrijdend gedrag

Tot op heden ontkent Thijs Römer de ernstige beschuldigingen aan zijn adres. In mei schreef hij op Twitter: 'Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren. Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver. Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.'

'Hij heeft mij gewoon misbruikt'

In een latere video vertelt de vrouw dat ze het niet via Twitter had moeten delen. Ze heeft daar spijt van, maar neemt het niet terug. 'Hij heeft mij gewoon misbruikt'. De vrouw vertelt ook dat ze er 'tot op de dag van vandaag' nog last van heeft. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.