Rob de Nijs had tijdens zijn huwelijk met Belinda Meuldijk een geheime liefdesrelatie met de 27 jaar jongere Henriëtte Koetschruiter. Om samen gelukkig te worden, moesten ze pijn, onzekerheid en twijfel trotseren. In Story blikt Henriëtte terug. ‘Als minnares moet je genoegen nemen met de restjes...’ 

Einde affaire

Henriëtte: 'Voor mijn gevoel had ik lang genoeg gewacht. Ik wilde léven. Ik snapte wel dat Rob bij zijn vrouw en kinderen bleef. Daar moet je vanuit gaan bij een affaire. Meestal zijn het onbevangen en onschuldige meisjes die minnares worden. Anders stap je gewoon niet zo snel in zoiets. Het zijn de restjes die je krijgt. Ik zou het niemand aanraden. Het is ook niet fraai, laten we wel wezen.’

Op goede voet leven

Uiteindelijk maakte Rob tóch de keuze voor Henriëtte: hij kon en wilde niet zonder haar. In 2004 trokken ze bij elkaar in, om vier jaar later in het huwelijksbootje te stappen. ‘Het blijft een heikel onderwerp, daarom wil ik niet te veel oude koeien uit de sloot halen. We leven op goede voet met elkaar en dat wil ik vooral zo houden. Het gaat om de liefde die we nú hebben, met respect naar Robs vorige gezin toe.’ Belinda heeft een goede band met Julius, het vijfjarige zoontje van Rob en Henriëtte. ‘Ze heeft hem meegenomen naar het Kröller-Müller Museum. Geweldig toch?'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders