Het was groot nieuws: Gordon had een nieuwe liefde en pronkte met hem op social media. Maar kort daarna kwamen niet de eerste scheurtjes, maar leidde het direct tot een definitieve breuk. Zijn vlam zou een dubbelleven leiden. De ex van de man doet haar verhaal in de Telegraaf.

De ex-vriendin vertelt dat de man in eerste instantie leuk leek, tot hun eerste ruzie. Hoewel hij sprak over samenwonen en kinderen krijgen, kreeg ze door de ruzie een ongemakkelijk gevoel bij hem. Achteraf vielen de puzzelstukjes op hun plek, maar tijdens de relatie zelf merkte ze niks van zijn dubbelleven.

More content below the advertising

Waarschuwing van een ex

Ze vertelt: 'Ik ontdekte in mijn inbox van Facebook een bericht van een ex-vriendin van hem. Het bericht was al drie maanden oud en was terecht gekomen in het mapje met ongewenste berichten. De ex-vriendin waarschuwde mij voor hem. Hij werd heel boos toen ik met het mailtje van zijn ex kwam. Ik verbrak onze relatie samen verder gaan had geen nut, dit keer was het voor mij echt over.'

Met Gordon in Zuid-Afrika

Een dag later zag ze hem ineens op de foto met Gordon. Gemaakt in Zuid-Afrika. 'Hij was begin december op vakantie gegaan en wilde niet zeggen waar hij naartoe ging. Ik vertrouwde hem en gaf hem de ruimte om op te laden. Later bleek dus dat hij met Gordon in Zuid-Afrika zat. En dat hij rond de jaarwisseling in Spanje zat, klopte ook niet. Ook toen was hij bij Gordon in Zuid-Afrika. Er was volop tegen mij gelogen.'

Meer leugens

Ja, de man ging met Gordon om. Hij wilde alleen niet zeggen waar ze elkaar van kenden. Volgens hem waren ze vrienden, waardoor de vrouw in kwestie er niets achter zocht. Als het aan Gordon ligt waren ze wel méér dan vrienden. Voor Valentijnsdag stond er zelfs een tripje naar het romantische Venetië op de planning. Inmiddels heeft Gordon de foto's van hen samen verwijderd. Het is nog niet duidelijk of de advocaat van de man daadwerkelijk een rechtszaak aanspant tegen Gordon.


Beeld: Peter Smulders