Het was groot nieuws: Gordon had een nieuwe liefde en pronkte met hem op social media. Maar kort daarna kwamen niet de eerste scheurtjes, maar leidde het direct tot een definitieve breuk. Zijn vlam zou een dubbelleven leiden. De ex van de man doet haar verhaal in de Telegraaf.

De ex-vriendin vertelt dat de man in eerste instantie leuk leek, tot hun eerste ruzie. Hoewel hij sprak over samenwonen en kinderen krijgen, kreeg ze door de ruzie een ongemakkelijk gevoel bij hem. Achteraf vielen de puzzelstukjes op hun plek, maar tijdens de relatie zelf merkte ze niks van zijn dubbelleven.

Waarschuwing van een ex

Ze vertelt: 'Ik ontdekte in mijn inbox van Facebook een bericht van een ex-vriendin van hem. Het bericht was al drie maanden oud en was terecht gekomen in het mapje met ongewenste berichten. De ex-vriendin waarschuwde mij voor hem. Hij werd heel boos toen ik met het mailtje van zijn ex kwam. Ik verbrak onze relatie samen verder gaan had geen nut, dit keer was het voor mij echt over.'

Met Gordon in Zuid-Afrika

Een dag later zag ze hem ineens op de foto met Gordon. Gemaakt in Zuid-Afrika. 'Hij was begin december op vakantie gegaan en wilde niet zeggen waar hij naartoe ging. Ik vertrouwde hem en gaf hem de ruimte om op te laden. Later bleek dus dat hij met Gordon in Zuid-Afrika zat. En dat hij rond de jaarwisseling in Spanje zat, klopte ook niet. Ook toen was hij bij Gordon in Zuid-Afrika. Er was volop tegen mij gelogen.'

Meer leugens

Ja, de man ging met Gordon om. Hij wilde alleen niet zeggen waar ze elkaar van kenden. Volgens hem waren ze vrienden, waardoor de vrouw in kwestie er niets achter zocht. Als het aan Gordon ligt waren ze wel méér dan vrienden. Voor Valentijnsdag stond er zelfs een tripje naar het romantische Venetië op de planning. Inmiddels heeft Gordon de foto's van hen samen verwijderd. Het is nog niet duidelijk of de advocaat van de man daadwerkelijk een rechtszaak aanspant tegen Gordon.

Beeld: Peter Smulders

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte