Ook over rapper Ali B is een documentaire uitgebracht. In de serie maak je kennis met Ali Bouali – zoals de artiest echt heet. En blijkbaar is hij niet altijd zo leuk en lacherig. Zelfs zijn vrouw laat weten dat Ali wel eens te veel aan zichzelf denkt.

In de aflevering op Videoland laat Breghje – hoe zijn vrouw heet – eerlijk weten hoe Ali kan zijn:  ‘Hij gaat echt letterlijk over lijken. Als hij iets wil, dan moet het gebeuren’, aldus Breghje.

Niet meer samenwerken

Maar ook collega’s, vrienden en andere familieleden zijn niet altijd te spreken over het gedrag van de rapper. Zo zegt collega Brace: ‘Ali is supergoed in wat hij doet en ik respecteer hem, maar ik kan gewoon niet meer met hem werken.’ De reden? ‘Ik vind dat hij te veel zijn eigen mening doordrukt.’

Daarnaast doet rapper Yes-R – de neef van Ali - ook een boekje open. ‘Ali denkt dat hij altijd gelijk heeft. Als je iedereen die ooit met Ali gewerkt heeft vraagt hoe het is, bevestigen ze dat.’

Article continues after the ad

Topsport

Natuurlijk reageert de rapper zelf ook even op alle kritiek die hij over zich heen krijgt in de docu. ‘Ik heb een sterke wil’, laat hij erover weten. ‘Ik ga sowieso over mijn eigen lijk, maar niet ten koste van een ander’, denkt hij zelf. ‘Ja, wel ten koste van je gevoel en je gemak als dat nodig is.’ En dat komt omdat het werk van Ali te vergelijken is met een topsport. ‘En topsport heeft een prijs’.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.