Sylvie Meis staat op het punt van trouwen met de schatrijke Charbel Aouad, maar is volgens insiders lang niet zo happy als ze de goegemeente wil doen geloven. Vooral het feit dat ze tijdens haar Italiaanse liefdesvakantie alleen zichzelf op social media plaatst zou een teken aan de wand zijn. Bezorgd vragen intimi zich af: twijfelt de frêle glamourdiva aan haar huwelijk?

Lees ook: Zó veroverde de steenrijke Charbel het hart van Sylvie

Geen huwelijk

De entourage van de frêle glamourdiva houdt zelfs al rekening met een definitief afstel van wat het showbizzhuwelijk van het jaar had moeten worden! Dat heeft alles te maken met een serie vakantiefoto's die Sylvie onlangs op haar Instagramaccount plaatste. Een ingewijde legt uit: 'Voor mensen die haar alleen maar van televisie en uit bladen kennen zijn dat leuke, onschuldige beelden. Maar bij mij gingen bij het zien van die kiekjes alle alarmbellen af! Ik herkende die blik waarmee ze zwoel de lens in lacht - ik zag onmiddellijk het verdriet dat zich verschool in haar ogen. Maar ik weet wel beter! Mij fopt Sylvie niet. Ik ken haar daarvoor te goed.' 

Groot offer

De insider beweert dat Sylvie het huwelijk als een heel groot offer zou zien. 'Geen grote tv-shows meer presenteren, niet meer over de rode loper op decadente galapremières met de grootste wereldsterren. Dat idee moet haar enorm van streek hebben gemaakt.' Sylvie zou het helemáál niet zien zitten dat ze nooit meer de handen uit de mouwen zou mogen steken. Het is volgens de bron daarom ook maar de vraag of het huwelijk er echt komt. En zo ja, wat voor afspraken ze dan met Charbel kan maken...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders