Martijn Krabbé mag zijn handen dichtknijpen met vriendin Noi Pakon Schuijffel. De 37-jarige danseres is niet alleen een fraaie verschijning, ze heeft er ook voor gezorgd dat Martijn terug is in de nabijheid van zijn kinderen! Aan Story vertelt Noi over haar liefdesoffer en legt uit waarom ze nog altijd niet samenwoont met Martijn... 

Voogdijstrijd

Na een jarenlange strijd over de voogdij van hun vier kinderen, Bickel (17), Michelle (12), Jasmijn (10) en Achilles (8), hebben Martijn Krabbé en zijn ex-vrouw Amanda de strijdbijl intussen begraven. De drie jongste Krabbé-telgen wonen bij Amanda en haar man Harrie Kolen in het Brabantse villadorp Waalre, op meer dan een uur rijden van Martijns woning in Amsterdam-Zuid, maar de RTL-presentator krijgt geregeld de kans zijn kinderen te zien. Ook wordt hij door zijn ex-vrouw van alle ontwikkelingen in hun leven op de hoogte gehouden.

Verhuizing

Martijn heeft het soms moeilijk met de verwijdering van zijn drie jongste kinderen, die groeien als kool en hun draai in Waalre al helemaal gevonden hebben. Maar naar nu blijkt heeft Martijns vriendin, Noi Pakon Schuijffel, hem een liefdesoffer gebracht. ‘Ik ben onlangs van Antwerpen naar Best verhuisd,’ vertelt Noi met een blij gezicht aan Story. ‘Ja, dat is dicht in de buurt van de kinderen van Martijn,’ gaat ze verder. ‘Ik ben praktisch Amanda’s buurvrouw, haha! Voor Martijn is het fijn dat hij, als hij bij mij is, voortaan ook dicht in de buurt van zijn kinderen is. Die hebben nu overal een plekje. De kinderen zijn nog niet bij me langs geweest, want ik woon er echt pas net, maar de deur staat voor hen altijd open.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Nu het bekend is geworden dat de kinderen van Samantha de Jong en Michael van der Plas naar Spanje verhuizen staat de telefoon van Michael ongetwijfeld roodgloeiend. Op Facebook geeft Michael een reactie op de situatie.

Hij schrijft: 'Goedemorgen bijna middag.

Vanmorgen hiermee wakker geworden toen ik naar buiten keek. Om nog maar te zwijgen van al het moois dat ik zag toen ik mijn ogen open deed: mijn kindertjes veilig en wel in dit mooie land en mijn nieuwe vriendin druk bezig met het ontbijtje voor ons.

De media vandaag staan er vol van begrijp ik en de roddelbladen ook. Inderdaad zijn de kinderen mee naar Spanje en vandaag is de eerste dag hier. Over de thuissituatie heb ik niet zoveel te zeggen al heb ik er natuurlijk wel een mening over, het enige wat er toe doet voor nu is rust en stabiliteit voor de kinderen.

Als je als vader zijnde de moederrol helemaal in moet vullen, ontdek je pas echt wie je kinderen zijn. Althans, dat geldt voor mij. Ik kan goed merken dat de huidige rust en regelmaat een erg positief effect op ze heeft en ik zie twee schone en happy kleine bengeltjes door het huis rennen nu, lachend en zingend. Dit is ook wie ik ben, een vader en ondernemer, genietend van deze fase in ons leven.

Wij gaan straks denk ik bij het zwembadje kijken en lekker wat eten met de kids, Angelina krijgt huiswerk en gelukkig kan dat allemaal onder gecertificeerde begeleiding hier gedaan worden volgens de Nederlandse eisen, aan alles is gedacht. Lieve mensen ik wens jullie een fijne dag!'

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)