Waar ze eerst nog geheimzinnig deden over hun romance, mag iedereen het nu weten: Rico Verhoeven en Naomy van Beem zijn dolverliefd! De influencer plaatst een romantische foto op Instagram. 

De tortelduifjes verschenen samen op de rode loper voor de documentaire Rico Dream Big. Daar poseerden ze innig voor de fotografen. 'Een hele geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien', schrijft Naomy op Instagram, gericht aan Rico. 'Ben super super trots op je maar dat weet je!'

Geen geheime romance meer

Vorig jaar zomer deden geruchten de ronde dat Rico (32) en fitgirl en influencer Naomy (32) een setje waren. De twee werden gesignaleerd in zonnig Marbella, maar volgens het management van Rico was er (toen) geen sprake van een romance. Nu mag echter iedereen weten dat de kickbokser, die in 2020 scheidde van Jacky, de moeder van zijn drie kinderen, en Naomy als een blok voor elkaar gevallen zijn: stralend en smoorverliefd verschenen ze afgelopen maandag op de huldiging van de Olympische Sporters, die plaatsvond in het Hilton Hotel in Amsterdam. 

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.