Jaimie Vaes gaat van 'vriendin van' naar realityster: ze krijgt haar eigen serie waarin ze een intiem inkijkje geeft in haar leven. Niet alleen verloofde Lil' Kleine komt in beeld, ook Estelle Cruijff en Koen Kardashian maken hun opwachting. 

Jaimie leidt een leven vol luxe en glamour, maar met haar eigen realityserie hoopt ze ook méér te laten zien. De brunette runt het gezin met hun 1-jarige zoontje Lío en daarnaast wordt hun Amsterdamse woning verbouwd. Ook wil het stel binnenkort in het huwelijksbootje stappen en is Jaimie druk met de voorbereidingen. De veelbesproken vakantie van Lil' Kleine en Jaimie in Dubai, met goede vriendin Estelle Cruijff die daardoor niet bij een belangrijke rechtszaak was, komt waarschijnlijk ook in beeld. De realityserie is vanaf februari te zien op streamingdienst discovery+.

Article continues after the ad

Aanzoek

De rapper en Jaimie zijn al samen sinds 2017. In augustus 2018 vroeg Lil’ Kleine zijn vriendin ten huwelijk tijdens haar verjaardagsfeestje op Ibiza. Hun huwelijk zou in 2019 plaatsvinden, maar werd een jaar uitgesteld vanwege gezinsuitbreiding datzelfde jaar. In het voorjaar van 2019 werd zoontje Lío Zion geboren. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.