Juvat Westendorp maakte begin juli bekend smoorverliefd te zijn op zijn nieuwe vriendin Ruby. De knappe acteur is vanaf nu te zien in de nieuwe film 'Niks Vreemds Aan' en gisteravond mocht Ruby voor het eerst mee naar een première met haar vriend. Daar vertelt de knappe blondine meer over haar relatie met Westendorp.

'Ik ben echt mega trots op hem, zo leuk dat ik aan zijn zijde mag staan', laat een stralende en trotse Ruby weten aan Shownieuws. In de nieuwste film moet Juvat letterlijk met de billen bloot: hij staat naakt op het balkon.

Gekke dingen

Als er wordt gevraagd of Juvat zijn bekende naaktscène in de nieuwste film 'Niks Vreemds Aan' ook wel eens heeft opgevoerd voor zijn nieuwe vlam zegt Ruby zonder twijfel: 'Hij doet wel eens meer gekken dingen hoor'. Daar kan Juvat wel om lachen. 'Doet ie vaker, hij is zo gek als een deur', aldus een verliefde Ruby.

Smoorverliefd

Het stel is nog maar net bij elkaar, maar het geluk straalt van de tortelduifjes af. 'Ik ben helemaal happy', laat de vriendin van de danser weten. Ook Juvat kan dat beamen. 'We zijn helemaal in love, nog steeds, en dat gaan we lekker vasthouden', aldus de acteur.

Article continues after the ad

Juvat's bedgeheimen

Een tijdje geleden liet de acteur uit onder andere de film 'Just Say Yes' in het tijdschrift &C weten dat hij niet de makkelijkste in een relatie en vooral in bed is. 'Ik kan prima met iemand anders in bed slapen, maar ik wil wel minimaal de helft van het bed', vertelt de danser. Romantisch een hele nacht knuffelen zit er dus echt niet in. 'Ik wil niet lepeltje-lepeltje liggen en dat zij dan alle ruimte heeft en ik me bijna niet kan bewegen omdat er geen ruimte meer over is. Want als je je dan losmaakt, ben je de sjaak en neemt zij alle ruimte over. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. Nu lig ik heel strategisch: mid-mid', aldus de romantische Juvat.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.