Caroline, de vriendin van 3J's-zanger Jan Dulles, is op de helft van haar zwangerschap. Het kindje is meer dan gewenst, maar het verlies van hun dochtertje Donna zorgt ook nog voor een groot verdriet.

Jan maakte eind mei bekend dat hij opnieuw vader wordt, vijf maanden nadat dochtertje Donna onverwacht overleed. Caroline weten dat de zwangerschap heel dubbel is. 'Maar we zijn er heel blij mee', zegt ze in Shownieuws. 'Iedereen reageert positief. Ik krijg cadeautjes en kaartjes, dat doet je goed. Wel is het verdriet s natuurlijk nog heel dichtbij, aldus de vriendin van Jan.

Plotseling afscheid

Jan Dulles en vriendin Caroline verwachten een derde kindje nadat ze in december vorig jaar plotseling afscheid moesten nemen van dochtertje Donna. 'Vooral voor Caroline was het op dat moment een worsteling met haar eigen gevoel', vertelt Jan Dulles over de dag dat het stel erachter kwam dat ze weer zwanger waren. 'Mag ik blij zijn? En je verstand zegt "ja hier mag je gerust blij om zijn", maar je gevoel houdt dat dan tegen', aldus Jan.

Blijdschap en opluchting

Het lastigste was vooral de tijd waarin het stel het nieuws nog voor zich moest houden. 'Vooral in de eerste periode toen we dat voor ons zelf moesten houden en het tegen niemand konden zeggen was echt heel dubbel', zegt Dulles. 'Vanaf het moment dat we dat tegen de eerste mensen konden vertellen, zie je de blijdschap en opluchting bij andere mensen. En toen maakten ons dat ook gelukkig.'

Article continues after the ad

Emotionele decembermaand

Hun derde kindje - een meisje - wordt in december verwacht, de maand waarin hun dochtertje Donna in 2020 onverwacht overleed. 'Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken', liet Jan op Instagram weten tijdens de aankondiging van de zwangerschap.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.