Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn na zes jaar nog altijd smoorverliefd. Al is er wel iets veranderd in de relatie. Zo is Rafael, na het stoppen met voetballen, wel ietsjes aangekomen.

In de nieuwste Beau Monde laat sportvrouw Estavana weten wat ze vindt van de extra kilootjes van haar vriend. 

Genieten

'Ik snapte dat Rafael na zijn voetbalcarrière zei: ik ga even niks doen', aldus Estavana. 'Je hebt jaren een heftig programma gevolgd, van de ene training naar de andere. Dat hoort bij het contract. Het is genieten als dat niet meer hoeft.'

Rollen

Ze houden dan ook allebei van gezelligheid en daarbij hoort ook lekker eten. 'Dus hij heeft het er goed van genomen. Logisch dat hij wat kilo’s is aangekomen, wat hij zelf helemaal niet erg vindt.' En Polman zelf? 'Ik vind het ook prima, als het maar niet te gek wordt. Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver denk ik', lacht ze in het interview.

Article continues after the ad

Sneer

Eerder nam ze het al op voor haar man. In Vandaag Inside lieten de heren Polman niet uitpraten en maakten grapjes over Rafael zijn gedrag. 'Het is gewoon mijn schatje. En niet zoveel over hem zeggen nu. Ik maak hem altijd af, maar dan ben ik diegene die hem afmaakt. Dat mag jij niet doen', al wijzend naar René. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.