De tijd tikt voor de zwangere Ann Dominique, de vriendin van Danny Froger. Ze is namelijk alweer 35 weken zwanger. De brunette is flink wat kilo's aangekomen tijdens haar zwangerschap en daar maakt ze geen geheim van.

Op Instagram geeft ze eerlijk antwoord op een vraag hierover van een van haar volgers. ''13 kg op dit moment'', zegt ze. Op de vraag of ze bang is dat haar lichaam veel verandert door de baby, antwoordt ze: ”Nee, mijn armen en benen zijn gelukkig nog hetzelfde gebleven.”

Article continues after the ad

Mazzel

Het valt haar volgers op dat Ann er waanzinnig uitziet tijdens haar zwangerschap. ”Je ziet eruit alsof de zwangerschap je geen moeite kost. Helemaal geen klachten?”, vraagt iemand zich af. Ann reageert hierop: ”Nee, ik voel me supergoed! Soms vergeet ik gewoon dat ik zwanger ben! Niet misselijk, geen vreetbuien, geen pukkels! Ik heb echt mazzel, denk ik.”

Jongen of meisje

Het verliefde stel wil nog niet weten of ze een jongetje of meisje krijgen. In één van haar Instagram-stories vertelt Ann waarom. ”Eigenlijk kwam dat door Danny, maar het is zo leuk en spannend! Ook zijn er al zo weinig verrassingen in het leven. En het maakt ons eigenlijk ook echt niet uit.”

Voorbereidingen

Ann Dominique en Danny zijn dolgelukkig samen en de voorbereidingen zijn al in volle gang. “De kinderkamer is af, alles is er klaar voor, wij zijn er klaar voor. Dus ik heb meer zoiets van, als er een tempo-dingetje bij kan, heb ik het graag iets eerder nog. Maar alles zit goed, groeit goed, ik kan niet wachten'', vertelt het koppel aan Shownieuws.

Bron: Instagram en Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.