Geluk in de liefde viel Jennifer Aniston (48) nooit ten deel, tótdat Justin Theroux (46) in haar leven verscheen. Alleen een kindje zou het privéleven van de actrice nóg completer kunnen maken. En die langgekoesterde wens zou nu eindelijk in vervulling gaan!

Tot op de dag van vandaag heeft Jennifer er geen spijt van dat ze met Justin in het huwelijksbootje is gestapt. ‘Ik mag mezelf gelukkig prijzen, want Justin is de grappigste persoon die ik ooit heb ontmoet. We maken elkaar erg aan het lachen. Veel lachen is een van de geheimen om jong te blijven. Ik zit nu lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren. Ik voel me niet alleen fysiek beter, ook mentaal,’ aldus de actrice, die vorig jaar nog door People werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van 2016. Maar daar moet ze wel wat voor doen! ‘Vroeger kon ik alles probleemloos naar binnen werken, maar tegenwoordig moet ik goed letten op wat ik eet. En hoe ik slaap en hoe ik verder voor mezelf zorg,’ aldus Jennifer, voor wie haar carrière niet meer op de eerste plaats komt. ‘Ik moet wel héél blij worden van een rol wil ik daar mijn huis, man en honden voor achterlaten.’ 

Prille zwangerschap

Jennifer zou nóg een reden hebben om tegenwoordig bij voorkeur thuis te zijn: de actrice zou enorme nesteldrang hebben. Eerder deed ze vragen over een kinderwens bits af met: ‘Ik ken veel mensen die geen kinderen hebben, omdat ze dat niet willen, of omdat ze geen kinderen kunnen krijgen. Er zijn veel verschillende redenen voor. Niemand heeft het recht om daar wat van te vinden. Het lijkt alsof je als vrouw hebt gefaald en niet gelukkig kunt zijn als je geen kinderen hebt. Ik vind dat niet eerlijk. Dat is onze eigen beslissing!’ Insiders wisten te vertellen dat Jennifer ondertussen tevergeefs ivf-behandelingen zou hebben ondergaan om in verwachting te raken. De moedergevoelens zouden zich, sinds Justin in haar leven is, toch zijn gaan roeren. Na een aantal mislukte pogingen zou het volgens het Australische blad New Idea nu dan eindelijk zover zijn. Omdat de zwangerschap nog pril zou zijn, zouden alleen familie en vrienden van het blijde nieuws op de hoogte zijn gebracht. Een bron: ‘Jennifer en Justin wilden het nog één keer proberen. Ze kunnen het nu dan ook niet geloven dat hun kinderwens toch uitkomt. Het is een wonder!’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders