Afgelopen weekend is Lotte van der Zee in besloten kring begraven. Voor het afscheid zijn vrienden van haar ouders een crowdfundingactie gestart, om de hoge prijzen van de uitvaart te kunnen bekostigen.

Lotte van der Zee werd afgelopen februari tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk getroffen door een hartstilstand.

Article continues after the ad

Op Instagram is er door de vrienden van de ouders van Lotte een nieuw account aangemaakt, met de naam ‘Uit liefde voor Lotte’. Het doel van dit account is geld op te halen om de hoge kosten van het afscheid van het model te kunnen bekostigen.

De ouders van Lotte van der Zee zijn op sociale media heel open geweest over het overlijden van hun dochter. Om nu in rust het ongelofelijke verdriet te kunnen verwerken, hopen hun vrienden met deze actie de geldzorgen bij hen weg te kunnen nemen.

Tussenstand


“Wij hopen dat jullie, net als wij, Lotte en haar ouders willen steunen, door een donatie te doen”, valt er te lezen. De teller staat nu op €8.900, waarmee het doel van €35.000 nog niet behaald is.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) op

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP