Mike Meijer (37), de vriend van GTST-actrice Marly van der Velden (29), geeft zich op voor Expeditie Robinson. Deelname lijkt Mike 'te gek'. 

Advies

Diverse ex-Robinson-kandidaten en collega's van Marly staan achter Mike. Zij vertellen hem wat er kan gebeuren als je meedoet aan Expeditie Robinson: "Loop niet zomaar de bosjes in want ze zitten er echt: slangen, spinnen, alles", zegt Ruud Veldkamp in de deelnemersvideo. "Muggenbulten over je hele lichaam, enge beesten om je heen, jij gaat je ergeren en verschrikkelijk voelen. En dat allemaal keer drie", vertelt SBS6-presentator Koos van Plateringen. 

Vertrouwen 

Acteur Everon Jackson Hooi heeft vertrouwen in Mike: "Jij kan dit aan. Ik vind dat ze op jou moeten stemmen want jij verdient dit." Natuurlijk is ook Mikes vriendin Marly even te horen in de video. "Ik ga je natuurlijk mega missen want eigenlijk wil ik je niet een maand missen, maar ik weet dat dit je droom is", vertelt Marly. 

Origineel 

Voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson worden naast BN'ers vier onbekenden mensen toegelaten tot de competitie. "Je kan een origineel filmpje van jezelf insturen terwijl je de zogeheten 'balansproef' doet. Hieruit worden mensen geselecteerd voor het selectieweekend," maakte Dennis Weening vorige week in RTL Boulevard bekend. Meer weten over wat je moet doen als je mee wil doen aan het populaire survivalprogramma? Lees het dan hier. 

Marly en Mike hebben sinds 2008 een relatie. Het koppel kreeg in 2014 samen een dochter. 

 

Even je aandacht voor het volgende. Deze man wil ROBINSON 2017 worden. Please stem!!!! Link in mijn bio. #liefdevanmijnleven #expeditierobinson2017 ❤

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

 

Dit is het balansproef filmpje van Mike waarin ex-Robinsons hem aanmoedigen

 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Youtube, Instagram 

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders