Omdat Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy Molkenboer (29) gaan samenwonen en druk op zoek zijn naar een huis, komt een recente financiële meevaller het stel goed van pas.

De liefde tussen Maxime Meiland en haar vriend en vaste cameraman Leroy Molkenboer bloeide vorig jaar pas op, maar het stel heeft recent besloten te gaan samenwonen. Dat betekent voor Leroy dat hij niet alleen met Maxime maar ook met haar drie-jarige dochtertje Claire onder één dak zal gaan wonen. ‘Ik voel me wel een vader voor Claire,’ liet Leroy eerder aan Story weten. ‘Ze gaat me ook als een vader zien. Dat is enig.’ De plannen van Maxime en Leroy zijn in een stroomversnelling geraakt, omdat de familie Meiland hoogstwaarschijnlijk noodgedwongen uit het Gelderse Hengelo zal moeten vertrekken. Dat heeft alles te maken met de problemen rond het bestemmingsplan van hun landgoed in de Achterhoek.

Article continues after the ad

160.000 euro

Als voorschot op de naderende verhuizing heeft Leroy zijn appartement in Hoofddorp alvast verkocht. De 29-jarige cameraman kocht het appartement in 2018 voor 162.500 euro en heeft het recent voor het dubbele bedrag, 325.000 euro, verkocht. Daarmee maakt Leroy dus een winst van meer dan 160.000 euro, die hem ten deel valt doordat hij met Maxime gaat samenwonen – extra mazzel naast het vinden van zijn droomvrouw. Mogelijk investeert Leroy dat bedrag in de nieuwe woning die hij met Maxime gaat betrekken. Gezien de reuzestappen die Maxime en Leroy in hun prille relatie zetten, zal gezinsuitbreiding vast op de agenda staan. ‘Ik zou graag kinderen willen met Leroy,’ vertelde Maxime eerder aan Story.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 02 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.