Een week nadat Linda de Mol begon met lijnen, helpt haar hele gezin mee om haar einddoel te halen, al had dat afvallen van haar vriend Jeroen Rietbergen niet gehoeven! 

Article continues after the ad

Lees ook: Linda de Mol gaat strijd met kilo's aan!

Het valt allemaal niet mee

Collega's wilden tijdens het feestje van de Televisie-Award alleen maar horen hoe het nu ging met haar groots aangekondigde dieet. Het viel Linda allemaal niet mee. "Afgelopen week was mijn zoon jarig, en ja, dan heb ik het wel even echt zwaar. Anders trekken we een fles wijn open en gooien we bitterballen in de pan en kan het feest beginnen. Nu bleef het bij een kléin drankje, de ballen heb ik laten staan", vertelt ze aan De Telegraaf

Aanmoediging van gezin

Vriend Jeroen, dochter Noa en zoon Julian houden volop rekening met het lijnende familielid. "Noa is echt een fanatieke sportster, die is geen gram te zwaar. Die eet wat ze wil zonder aan te komen. Maar ik? Om niet in de verleiding te komen heeft ze alles wat lekker is uit mijn koelkast weggehaald. En Julian stond ineens voor me in de keuken om een mager gerecht klaar te maken, dat is toch wel heel lief. Het scheelt wel dat iedereen zo meewerkt. Als de rest van de familie wel aan de worst, chips of andere dingen gaat zitten, dan houd je je alleen door dat ’krakende’ eetgeluid al niet in", zegt Linda in De Telegraaf.

'Ik vond haar al mooi zoals ze was'

Vriend Jeroen lijnt gezellig mee met Linda. "Ik ben ook gestopt met die lekkere trek te stillen.Tegelijk met haar. Het is tot nu toe één keer voorgekomen dat we daardoor wat chagrijnig op de bank zaten. Toen zijn we maar naar bed gegaan. Maar verder merk ik weinig aan Linda. Ze slaat zich er goed doorheen en ik begin het verschil al te zien. Het is knap zoals ze het doet en ik hoop echt dat ze het doel van vijf kilo gaat halen. En anders is het ook goed. Ik vond haar al mooi zoals ze was voor het lijnen."

Beeld: Peter Smulders. Bron: De Telegraaf