Fadi Fawaz, de vriend van overleden zanger George Michael, heeft bevestigd dat hij niet op de hoogte wordt gehouden van de uitvaartplannen van de Wham-zanger. 

Geheim

"Ik kan niets zeggen over de begrafenis, want het wordt allemaal geheim gehouden. Het had allang moeten gebeuren. Dit ging maar door en ik zat er middenin", vertelt Fadi tegen de Daily Star. 

'Niet waar' 

Eerder sprak Fadi over de geruchten dat hij niet bij de uitvaart aanwezig mocht zijn tegen. Dit melde hij op Twitter: "Het is niet waar, het is niet waar, niet waar, niet waar". Vorige week verwijderde hij zijn account.

Eerste Kerstdag 

Fadi was degene die de zanger op Eerste Kerstdag dood in bed aantrof in zijn huis in Oxfordshire. Deze week werd na een lange tijd van onderzoeken bekend dat George een natuurlijk dood stierf als gevolg van hart- en leverproblemen. Lees het artikel hier.   

De haarstylist was acht jaar samen met George Michael.  

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard, Daily Star 

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders