De laatste aflevering van het televisieprogramma 'Chateau Meiland' wordt afgesloten met een flinke traan. Martien en Erica zijn in rouw, omdat één van hun gasten uit het kasteel komt te overlijden. De realitysterren spreken een laatste boodschap in voor hun geliefde Thea.

Ze hoorde bij de laatste groep gasten op het chateau en is inmiddels een goede vriendin geworden van de familie: Thea. De gangmaker werd tijdens haar verblijf ziek en bleek uiteindelijk het coronavirus te hebben. De vriendengroep heeft aan Martien laten weten dat ze haar laatste adem gaat uitblazen.

Article continues after the ad

'Thea was de gangmaker'

Martien blikt terug op hun bezoek aan het kasteel: 'Het was zo'n leuke groep op het chateau', vertelt hij. 'Thea was de gangmaker. We wisten dat Thea heel ziek was en we hebben steeds appcontact met haar gehad. Zo leuk, zo'n leuk mens. En dan krijg je nu zo'n bericht...'

Verdriet 

De kasteelheer en partner-in-crime Erica, houden het niet droog tijdens het inspreken van hun laatste bericht voor Thea. 'Ik vind het zo erg. Ze is nog helemaal niet zo oud. We gaan een wijntje drinken op Thea', aldus Martien. 

Nog een kleindochter

Er gebeuren gelukkig óók nog vrolijke dingen in huize Meiland, want dochter Maxime is in verwachting van haar tweede kindje. Een paar weken geleden maakte zij dit heugelijke nieuws bekend via een zoete video op Instagram. Hierin is te zien dat Maxime samen met haar geliefde en dochter Claire in de tuin zit. Wanneer de camera omhoog beweegt, verschijnt er een tekst in beeld: ‘Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij’.

Cameraman Leroy

Een tweede kindje stond al langere tijd op de planning. In een van de eerdere seizoenen van Chateau Meiland, werd bekend dat Maxime dringend op zoek was naar een spermadonor. Ze maakte een afspraak met een donor in een hotel en probeerde zichzelf te bevruchten. Helaas mislukte dit. Niet veel later werd ze smoorverliefd op cameraman Leroy.

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.