Samantha de Jong plaatst steeds vaker innige kiekjes met haar ex Rolf Tangel. Maar over het feit dat de twee weer een setje, houdt de blondine haar lippen stijf op elkaar. Toch doet een intieme foto nu wel degelijk denken dat de voormalig geliefden weer bij elkaar zijn.

De Haagse realityster kust namelijk Rolf net niet op de mond en schrijft: 'My love 💖💖💖 @rolftangel.' Ook heeft het koppel tatoeages voor elkaar laten zetten. Op de arm van Samantha prijkt 'His Beauty' en bij Tangel 'Her beast'. Speelt er dan toch weer mee tussen de twee dan ze willen laten blijken?

Moeilijke tijd

De voormalig realityster gaat door een moeilijke tijd. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Rolf nam het toen op voor zijn ex, die negatieve reacties kreeg op het verlies. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', schreef hij destijds.

Article continues after the ad

Breuk

Barbie en Rolf hadden enkele maanden een relatie. In september 2017 gingen ze uit elkaar.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.