Sinds haar verloving met prins Harry is de populariteit van Meghan Markle in Engeland enorm gestegen. In souvenirwinkels gaan de koffiemokken en T-shirts met Meghans foto als warme broodjes over de toonbank. Tot grote ergernis van haar voormalige hartsvriendin Ninaki Priddy. 

'Achter die lieve lach gaat een berekenende, koude vrouw schuil,’ haalt ze in de Daily Mail snoeihard uit naar Meghan. ‘En ik kan het weten. Ik ken haar al sinds ze twee jaar was. We zijn haast als zusjes opgegroeid. Jarenlang hadden we een hechte vriendschap. We waren zó close dat niets of niemand dat kon verstoren. Ik dacht dat wij een vriendschap hadden voor het leven. Maar ik had het mis! Want hoe meer succes Meghan als Suits-actrice kreeg, hoe afstandelijker ze werd. Jarenlange vriendschappen werden plotseling door haar verbroken. De een na de ander werd op kille wijze door haar afgeserveerd. Uiteindelijk was ik ook aan de beurt. En vraag me niet waarom, want daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet achter. Ik kan het ook niet aan Meghan vragen, want ze is onbereikbaar geworden voor mij. Meghan kan enorm koel en afstandelijk zijn. Daar zijn niet alleen ik en al die andere vrienden die door haar als oud vuil zijn gedumpt inmiddels achter gekomen, ook haar ex-man Trevor kan erover meepraten.’ 

Lees alle beschuldigingen aan het adres van Meghan in Story 52.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia