Haar hoogtijdagen als topmodel mogen dan voorbij zijn, de van oorsprong Duitse Heidi Klum weet de tongen nog altijd los te maken. Zo kreeg ze pas veel kritiek op social media vanwege een campagne samen met haar dochter Leni (18) voor het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi.

Of Heidi hier wakker van ligt? Ze is wel gewend dat iedereen een mening heeft over haar. Bovendien vindt Leni het zelf leuk om te poseren, al heeft ze haar modellencarrière op een laag pitje gezet vanwege een universitaire studie in New York. Tot verdriet van Heidi, die er moeite mee heeft dat haar dochter is uitgevlogen. ‘Maar het hoort bij het leven,’ aldus Heidi, die ook commentaar heeft gekregen omdat ze een baby wil met echtgenoot Tom Kaulitz (33).

Grote liefde

Naast Leni heeft Heidi ook zonen Henry (16) en Johan (15) en dochter Lou (13), maar ze zou dolgraag nog een nakomertje krijgen. ‘Alleen iets willen betekent natuurlijk niet dat het ook gaat lukken. Ik ben bijna 50 en dingen worden nu eenmaal moeilijker naarmate je ouder wordt. Maar of ik het zou willen? Absoluut!’ Heidi is sinds 2019 samen met Tom, die gitarist is van de Duitse rockband Tokio Hotel. Hetzelfde jaar klonk het jawoord. Het was voor Heidi de derde keer dat ze trouwde. Na haar scheidingen zei Heidi te genieten van haar vrijheid, maar knoopte ze stiekem een relatie aan met Tom. Met hem een kind krijgen, is nu haar grootste wens.

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.