Ruim een maand geleden maakte Sita Vermeulen (39) heuglijk nieuws bekend met een prachtige video: de voormalig ‘K-otic’-zangeres verwacht in september haar eerste kindje. Inmiddels is ze op de helft van haar zwangerschap en brengt ze in beeld hoe haar buik in de tussentijd gegroeid is.

Babybuik(je) Sita Vermeulen

Met een bijzondere foto laat Sita weten momenteel twintig weken zwanger te zijn. 'Op de helft en het voelt heerlijk!', schrijft ze bij het kiekje van haar silhouette.

Article continues after the ad

Bescheiden

Wat volgers meteen opvalt aan de foto, is dat de zangeres een bescheiden baby bump heeft. 'Klein buikje, maar blijft vast niet zo… fijne zwangerschap gewenst. Geniet ervan, Sita', reageert een fan. Een ander merkt hetzelfde op: 'Lief klein buikie.'

De tekst gaat verder onder de foto.

Ex Froukje de Both

Sita Vermeulen is in verwachting van haar geliefde Daniël Sleutel, met wie ze samenwoont in het pittoreske Ilpendam. 'Ik heb een tijd in Amsterdam gewoond”, vertelde Daniël eerder aan Story. “Maar eerlijk gezegd was ik de drukte wel een beetje zat. Nu woon ik in Ilpendam bij Sita.' Dat ze nu weer zo gelukkig zijn, had het liefdeskoppel niet kunnen bevroeden toen ze eerder besloten hun relatie te verbreken. 'We zijn even uit elkaar geweest', vertelde Sita destijds aan hetzelfde entertainmentblad. 'Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.' Overigens is Sita’s geliefde geen onbekende in het showbizzwereldje. Eerder beleefde hij een romance met Froukje de Both, in de tijd dat zij in Goudkust schitterde als Mariëtte Zomers.

Sita in K-otic

Sita brak door toen ze meedeed aan het programma Starmaker en in de popgroep K-otic kwam. Damn (I Think I Love You) was het eerste nummer en daarmee scoorde de groep meteen een dikke hit. Ook het duet I Was Made To Love You samen met Bart Voncken kwam uit op single. Toen de groep uit elkaar ging scoorde Sita in het begin nog wat hitjes, maar daarna werd het stiller. Momenteel is ze te zien in verschillende kindervoorstellingen.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.