Het gure weer anno nu doet ons allemaal verlangen naar weer wat zonnestralen en aangenamere temperaturen. Zo ook Anouk Maas (33), die zich in tropische temperaturen waant met een spannend vakantiekiekje.

De voormalig GTST-actrice blikt terug op een bijzonder moment in Andorra met een niets verhullend plaatje. 'Als een ‘wildling’ kroop ik hier uit de ijskoude beek/waterval op 2500 meter hoogte, poedeltje naakt, in de zon. Dat kon toen nog', schrijft ze bij de naaktfoto. 'En nu maar lekker kleren aan en een regenjas! #mowgli #nature #nakedplanet #walkyourwalk'

Article continues after the ad

Prachtige foto

Met de foto kan Anouk rekenen op veel complimenten. 'Gave foto! Hier nog ff volhouden. Bijna lente', reageert iemand. Een ander schrijft: 'Wauw, wat een prachtige foto en mooie herinnering.' Ook is er ruimte voor de nodige grappen onder het kiekje. 'Volgende keer graag wat rechter op staan!', schrijft iemand spottend.

De tekst gaat verder onder de foto.

Goede tijden, slechte tijden

Vlak voor de bloedstollende zomercliffhanger van 2019 nam Anouk, Zoë Xander in de dagelijkse serie, na ruim twee jaar afscheid van GTST. Ze verruilde de soap voor het toneel, waar ze in oktober startte met de productie Mijn man begrijpt me niet. Dit doet ze samen met niemand minder dan Victoria Koblenko en Tanja Jess.

Door: Flaironline | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.