Giedo van der Garde en zijn vrouw Denise zijn voor de eerste keer ouders geworden. Het stel kreeg dinsdag 11 september zoon Jaxx Gi. Op Twitter maakte de voormalig Formule 1-coureur het nieuws wereldkundig. 

Door: NU.nl

Article continues after the ad

Bij een foto van hem, zijn vrouw Denise en zoon Jaxx Gi schrijft Giedo: 'Sinds vandaag kan ik vader genoemd worden. Er is geen beter gevoel in de wereld. Ik ben supertrots op mijn vrouw en moeder van onze zoon.' Het is voor Van der Garde en zijn vrouw, dochter van ondernemer en investeerder Marcel Boekhoorn, hun eerste kind. Het stel is sinds 2013 getrouwd.

Tweede coureur

In 2013 was Van der Garde tweede coureur voor het Formule 1-team van Caterham. Het verblijf van de Nederlander in de koningsklasse van de autosport bleef beperkt tot één seizoen. Een jaar later was hij nog wel testrijder voor Sauber. In 2015 zou datzelfde Sauber hem een stoeltje geven, maar de leiding koos uiteindelijk voor Felipe Nasr en Marcus Ericsson. Volgend op dat besluit spande Van der Garde een aantal rechtszaken aan. Naar verluidt schikte de Nederlander voor een miljoenenbedrag met het raceteam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: NU.nl | Beeld: Peter Smulders