Het programma 'Big Brother' is al een aantal weken gaande en zorgt nog steeds voor de nodige drama. Mensen die de show verlaten, zieke kandidaten en niet te vergeten: Twitter die na elke aflevering losgaat. Oud-deelnemer Theo Sijtzema klapt uit de school over het programma.

'Terror Theo'

Vooral aan het begin van het programma was Theo een spraakmakende deelnemer. Hij werd vooral bekend door zijn opvallende uitspraken. Hij verliet de show ongeveer twee weken na de start ervan, geheel vrijwillig. 'Ze hebben mij weggezet als een soort van gek. Het negatieve wat er in het huis speelde, wordt door de makers zelf veroorzaakt. Ze hebben zoveel geplakt en geknipt', aldus de voormalige kandidaat in een interview.

Article continues after the ad

Codewoord

Om nare situaties te voorkomen had Theo nog voor de start van 'Big Brother' een codewoord afgesproken met een vriend. 'Als ze me als 'een gekkie' zouden wegzetten, zou hij me waarschuwen.' Toen hij zijn vriend van over het hek de woorden 'He Theo, de groeten van Simone' hoorde roepen, wist hij al genoeg.

Livestream

Maar Theo liet het niet bij deze uitspraken. De oud-deelnemer stelt ook dat de livestream eigenlijk helemaal niet live is. Er zou volgens hem zo'n tien minuten verschil tussen zitten. Woordvoeders van producent EndemolShine Nederland werpt dit tegen: 'Het klopt dat de livestream niet gelijk loopt met de uitzending. Er is een vertraging van slechts twee minuten. Dat heeft te maken met eventuele calamiteiten.'

Achter zich laten

Theo hoopt vooral niet meer met het programma in aanraking te komen. Hij heeft er genoeg van en kan niet wachten om 'Big Brother' compleet achter zich te laten.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.