Sylvie Meis (41) zou in juni met haar grote liefde Niclas Castello in het huwelijksbootje stappen. Toch gaat dit feest niet door.

Hoewel ze het met een klein, select clubje wilden vieren in Villa Cora in Florence, blijkt nu dat dat door de omstandigheden toch echt niet gaat lukken. Ze verklaart aan het Duitse Bunte: 'Er spelen belangrijker dingen dan onze bruiloft. Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen.'

Article continues after the ad

Geen afstel

Sylvie vervolgt: 'Maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij. Daarom zullen we niet klagen, maar afwachten hoe deze hele coronasituatie zich ontwikkelt. Van week tot week bekijken we hoe het verder gaat.' Ondertussen blijven ze thuis, maken ze  er het beste van en hopen ze gezond te blijven. 'Uitstellen is niet afstellen. Des te mooier wordt het misschien wel, als we straks weer met onze familie en de mensen die ons lief zijn samen kunnen zijn...' Het liefdespaar hoopt nu in september elkaar het jawoord te kunnen geven.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.