Toen André Hazes (27) voor hem en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) eerder dit jaar een heus droomappartement kocht in de Rotterdamse villawijk Hillegersberg, moest het verliefde paar nog even geduld hebben voordat ze de verhuiswagens konden laten voorrijden bij hun huidige woning, Sarah’s ouderlijk huis in het nabije Bergschenhoek.

Er is de populaire zanger alles aan gelegen om een goed contact op te bouwen met zijn medebewoners in het fraaie wooncomplex. Toen André en Sarah voordat dit appartement in beeld kwam eveneens in Hillegersberg een penthouse wilden huren, sprong de bewonerscommissie daar op de barricades; men vreesde een toeloop van fans en wellicht ook wel overlast van toekomstige showbizzparty’s. Die laatste vrees is overigens onnodig, want André staat niet bekend als iemand die er thuis graag een bonte boel van maakt – liever viert hij zijn feestjes buiten de deur.

Article continues after the ad

Balkonscène

Sympathiek genoeg heeft één van de buren in het wooncomplex aan Story laten weten dat ze het juist leuk vinden dat André daar is komen wonen, en dat ze hopen dat Sarah en hij er een gelukkig bestaan kunnen opbouwen. Het eerste kopje suiker is daarmee geregeld! Het premièremoment dat André en Sarah saampjes konden genieten van hun nieuwe huis, was dan ook heel intiem – slechts zij tweetjes als de moderne Romeo en Julia met een eigentijdse balkonscène. En Story natuurlijk, dat wederom getuige kon zijn van de bijzondere liefde tussen deze happy zielsgenoten.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal en bekijk de foto's in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.