André Hazes (27) en zijn vermeende nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) zijn weer teruggekeerd op Nederlandse bodem na hun liefdesvakantie. Toch draagt de blondine de zanger altijd bij zich, zo is te zien op een nieuw kiekje dat ze plaatst.

Sarah is in gedachte nog op het zonnige Ibiza en deelt dan ook nog een gezellig zomers plaatje. Op het sjaaltje dat ze in haar haar draagt, prijkt groot de letter 'A'. Maar dat is niet de enige plek waarop ze de zanger altijd bij zich zou dragen.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Tatoeage

JuiceChannel spot namelijk een nogal opvallende, nieuwe tatoeage bij de vermeende vlam van de zanger. Op haar arm is namelijk sinds een tijdje de letter 'A' te vinden en volgens het account zat dit plakplaatje er eerder nog niet. Heeft Sarah haar liefde voor André nú al laten vereeuwigen of is het een eerbetoon aan iemand anders?

Vereeuwigen

We weten allemaal dat Hazes zelf niet vies is van een tatoeage om zijn liefde te bezegelen. Zo liet hij een Bridge(t) zetten voor Maasland en hij zou zelfs vlak voor de breuk met Monique nog de verlovingsdatum vast hebben laten leggen. Saillant detail wat betreft de tattoo van Sarah: de 'A' is in hetzelfde lettertype als die in haar Instagram biografie. Tel dat alles bij elkaar op en het is op zijn minst opvallend te noemen.

Ontmoeting

Dat het verder wel goed zit tussen de twee, blijkt wel uit de ontmoeting met moeder Rachel. Story publiceert deze week exclusief de eerste foto van Rachel Hazes en haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Tegenover hoofdredacteur Guido den Aantrekker spreekt Rachel liefdevol over haar.

Goede klik

Op de foto met daarop Rachel en Sarah is te zien hoe ze het gezellig hebben tijdens een samenzijn thuis. Waar de weduwe Hazes met haar vorige schoondochter Monique Westenberg niet bepaald een klik had, is ze juist erg happy met de aanwezigheid van Sarah in haar leven en dat van haar zoon André.

Heel gelukkig samen

Aan Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt Rachel: ‘Sarah en André zijn heel gelukkig samen. Ik zie nu rust in André’s ogen.’ De warmte die Rachel voelt voor haar schoondochter lijkt wederzijds, want de twee hebben elkaar al meermaals ontmoet. De eerste keer was een paar weken terug, bij Rachel thuis in Mijdrecht.

Bron: HLN | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.