Na een paar maanden kan André Hazes (27) eindelijk weer doen wat hij het liefst doet: optreden. Dit weekend stond hij weer op het podium. Zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) kan hem eindelijk ook in zijn element bewonderen.

André en Sarah werden verliefd in de lockdown, waarin ze alle tijd voor elkaar hadden omdat de zanger niet kon optreden. Nu concerten en festivals weer zijn toegestaan, is André ook weer aan het werk. Sarah geniet net zoveel van de optredens als André. Als ze kan is ze erbij in het publiek, zoals dit weekend bij een concert in Den Bosch. En als ze elkaar backstage weer treffen, vliegen de vonken ervan af.

Article continues after the ad

Kritiek op liefdesgeluk

 André en Sarah zitten op een roze wolk, maar niet iedereen gunt de tortelduifjes het liefdesgeluk. Dat de zanger zich eind december tegen beter weten in verloofde met Monique Westenberg (43) en begin maart alsnog zijn ware gevoelens volgde en vertrok bij haar, staat voor veel mensen kennelijk op gelijke hoogte met een ernstig vergrijp.

Zielig voor Monique

Dat het zomaar eens zo zou kunnen zijn dat André het ware geluk gewoonweg niet vond bij de veel oudere Monique, en hij bij Sarah wel volledig zichzelf kan zijn, wil er bij de hardnekkige criticasters niet in. Hun voornaamste argument: het is zo zielig voor Monique. Wat echter vooral zielig voor Monique lijkt te zijn, is het besef dat ze zonder de aanwezigheid van André in haar leven niet meer of minder is dan de moeder van zijn zoontje André (4). An sich al een prachtige levensinvulling, maar duidelijk niet voor Monique – die wil blijven stralen in de showbizz! 

Goede band met ex

André steekt veel energie en warmte in zijn contact met Monique, en dat blijft hij ook doen; ook al zijn ze uit elkaar, de zanger zorgt ervoor dat het haar financieel aan niets ontbreekt. Monique’s gedroomde carrière als BN’er is haar gegund, maar niemand verwacht dat haar populariteit op lange termijn zal beklijven. Dat geeft ook helemaal niets, want ze zal altijd de moeder van kleine Dré blijven. En die rol kan er in de hele wereld maar eentje vertolken! 

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.