Tot op heden moesten we het bij Boer zoekt Vrouw doen met een voorzichtige zoen op de mond. Al is dat bij Geert Jan zijn standaard manier om 'zijn' vrouwen te begroeten. Toch spatten de vonken er nu echt vanaf!

En wel bij Geert en Angela. Toen Vera haar koffers pakte, was de blondine door het dolle heen. En ja, nu de krullenbol niet langer in de weg staat, gaan de boer en zijn overgebleven vrouw nét een stapje verder.

Article continues after the ad

Gezoend

Dat is te zien in de promo voor aanstaande zondag. 'Ik voel me supergoed. Er is wel andere spanning als de rest van de week, want je bent met zijn tweeën over. Gisteren al zijn vrienden ontmoet - wat heel leuk klikte,' aldus Angela. 'Wel braaf apart geslapen vannacht, maar we hebben wel gisteravond even gezoend.'

Keuzemoment

Hoewel er bij Annemiek, Jan en Geert niks meer te kiezen valt (kandidaten gingen vrijwillig weg of werden in het geval van de boerin alsnog de deur gewezen), is het bij Bastiaan en Geert Jan nog spannend. De Zeeuw moet kiezen tussen verstand en gevoel: gaat hij voor Elise die dicht in de buurt woont of voor Milou, die nog niet zeker weet of het leven op de boerderij wel iets voor haar is? Ook Geert Jan had het vorige week zichtbaar moeilijk om de knoop door te hakken tussen zijn kanjers. We gaan het meemaken.

Bron: Boulevard | Beeld: KRONCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.