Een gezellig avondje uit met onder anderen Gerard Joling eindigde voor Yves Berendse in een nachtmerrie. De zanger raakte betrokken bij een scooterongeluk op de boulevard van Zandvoort, waarbij meerdere personen zwaar gewond werden afgevoerd naar het ziekenhuis. In Story doet Yves zijn verhaal.

Yves Berendse (26) is vorige week betrokken geraakt bij een ernstig scooterongeluk in Zandvoort. Nadat hij op het terras van Strandpaviljoen Havana aan Zee enige tijd met onder anderen Gerard Joling had doorgebracht, reed Yves met zijn zwager op de scooter weg.

Ongeluk

Volgens getuigen reden ze op de boulevard tegen het verkeer in, met als gevolg een aanrijding met een andere scooter waarop twee meisjes zaten. Zelf vertelt Yves aan Story: ‘Het klopt dat ik bij dit ongeluk was betrokken. Die avond ben ik naar het ziekenhuis geweest, maar ik ben niet gewond geraakt. Ik kan niet te veel zeggen, omdat de politie onderzoek doet naar de oorzaak van het ongeluk. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik niet gereden heb. Ik zat achterop. En Daan, degene die reed, was nuchter.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.