Nienke Plas datingshow

Nienke Plas beviel begin juni van haar tweede zoontje Novi-Jaxx. Veel foto's van het pasgeboren wondertje deelde de influencer nog niet. Tot nu. De familie straalt op een nieuwe gezinsfoto waarin zoon Novi-Jaxx voor het eerst goed te bewonderen is. 

Gezinsgeluk

Het kersverse gezin staat geposeerd voor een prachtige bloemenstruik. Nienke en en man Resley genieten duidelijk van kindjes Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Opvallend is dat de jongste zoon voor het eerst goed in beeld wordt gebracht. En Nienke zou Nienke niet zijn als ze weer een leuk bijschrift bij de foto plaatst. 'Papzakje op de gram ❤️'

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

Kopie van Nienke

Volgers smelten dan ook massaal van dit zoete gezinskiekje, maar ook valt hen wat op. Kleine Novi-Jaxx lijkt wel enorm erg op Nienke. 'Novi heeft jouw five-head!', grapt iemand. Nienke kan alleen maar lachen en reageert met de hashtag #truestory. Iemand anders zegt 'koppie van Nienke' en ook 'Novi lijkt echt op jou😍' . Een paar volgers zien ook al goed dat de twee broers enorm op elkaar lijken. Natuurlijk laten BN'ers zoals Kim Kötter ook vele lieve emoji's achter onder de post. 

Getrouwd

In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar 'sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot'. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.