Waar de meeste moeders vooral zoete beelden van hun kroost delen op Instagram, deelt Bibi Breijman (29) ook vaak de meest grappige beelden. Zo heeft ze haar volgers zojuist getrakteerd op een zielig maar stiekem vooral hilarisch filmpje van Teddy.

‘Mauw’-verslag van Teddy

Met het hete weer genoot Bibi van een waarschijnlijk verkoelend drankje op het terras, samen met haar gezin. Van die middag deelde ze toen beelden in haar Instagram Stories, die ze nu op veler verzoek van haar volgers ook in haar feed post. 'Hierbij nogmaals het korte maar krachtige mauw-verslag van Ted', schrijft de vlogger bij de video. Hierin is te zien hoe het meisje al huilend vertelt over de ‘stoute poes’ die haar gekrabd heeft.

Om te gieren

Volgers van Bibi smelten bij het zien van de beelden en moeten er tegelijkertijd ontzettend om lachen. 'Hahaha, heerlijk kind is het toch. ‘Mauw’, hahaha', reageert een fan. Een ander vult al grappend aan: 'Als je een klotedag heb en je ziet dit… dan is alles weer goed.'

De tekst gaat verder onder de video.

Article continues after the ad

Relatie Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Tweede kindje?

Hoewel Breijman dolgelukkig is met haar dochter, is haar grote droom toch wel echt een groot gezin. Toch wacht de brunette daar bewust nog even mee. 'Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.'

Door: Flaironline | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.