Yolanthe maakt geen makkelijke tijd door. Nadat bekend werd dat het over en uit is tussen haar en Wesley, staat de presentatrice er alleen voor.

Gelukkig lukt het Cabau aardig om het hoofd koel te houden, zo is te lezen op Shownieuws. 'The challenge is to silence the mind.. ✨', schrijft ze bij een prachtige zwartwit-foto op Instagram. Een indirecte verwijzing naar haar breuk met de voormalig voetballer?

Respect

Volgers zijn diep onder de indruk van Yolanthe haar kracht en reageren dan ook vol lof. 'Natuurlijk zien we niet alles maar vind je echt een powervrouw. Ik voel het zo diep in mijn hart als ik je zie en dat je gewoon blijft genieten en dankbaar blijft', reageert iemand. Een ander merkt op: 'Diep respect voor je, je bent een prachtig mens! Van binnen en van buiten! Ik gun je het allerbeste! 😘.'

Article continues after the ad

Roerige periode

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.