Volgers van Yolanthe Cabau zijn al lange tijd onder de indruk van de lange lokken van zoontje Xess Xava. Maar na haar laatste post is daardoor een online ruzie ontstaan.

Nadat een enkeling best wel een brutale vraag stelde: is Xess Xava eigenlijk een meisje of een jongen?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Xessssss Xavaaaa mama houdt zo veel van jou!! ❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Jongen of meisje?

En hoppa de volger krijgt de hele goegemeente over haar heen. 'Jemig wat ben jij dom.' En: 'Ga je schamen jij met je lelijke kapsel dat je deze vraagt stelt', zo klinkt het onder de foto. Ook Yolanthe zelf mengt zich in de discussie en laat fijntjes weten dat Xess Xava een jongen is. 

Los Angeles

Yolanthe woont op dit moment met haar zoontje in Los Angeles, maar zoals ze onlangs in de Grazia zei: 'Jullie raken me niet kwijt, hoor.' Ze maakt op dit moment in haar privéleven een roerige periode door. 

Article continues after the ad

Scheiding

Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had.

Social media

De voetballer heeft bevestigd dat de breuk definitief is, maar de scheiding is er nog niet definitief doorheen. Yolanthe doet tot op heden weinig uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag is BLAUW 💙💙

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.