the masked singer

Heel Nederland is momenteel in de ban van The Masked Singer, het programma waarin BN'ers volledig onherkenbaar het podium betreden. Inmiddels zijn er al een aantal namen ontmaskerd, maar er zijn nog genoeg anonieme figuren over. Volgens kijkers zitten déze BN'ers in de overige krankzinnige kostuums van The Masked Singer.

The Masked Singer is alweer een paar weken bezig. In iedere aflevering krijgen we meer informatie over de BN'ers in de bizarre kostuums. Zo zijn er inmiddels al zeven figuren ontmaskerd. Nog acht te gaan! Welke BN'ers doen nog meer mee aan The Masked Singer? Dit zijn de verdenkingen van de kijkers.

Dit artikel wordt elke week geüpdatet. Houd Story in de gaten voor de laatste ontwikkelingen in The Masked Singer!

Zijn deze BN'ers The Masked Singer?

De Vos

De Vos is misschien wel één van de moeilijkst te raden kandidaten. De hints in het programma verklappen niet zoveel, dus noemen kijkers veel verschillende namen. Zo wordt Carice van Houten genoemd, maar ook Anouk Hoogendijk, Ellen ten Damme en Noortje Herlaar. Ook wordt er gespeculeerd over dat de Vos zwanger zou zijn... Hm, welke BN'er zou dit zijn?

Article continues after the ad

De Zebra

Dit moet toch wel Najib Amhali zijn. De stem en houding van de Zebra doen denken aan de cabaretier. Maar dan: de hints. In het filmpje zagen we beelden van Feyenoord-stadion de Kuip, maar Najib is Ajacied. Om die reden worden ook andere namen genoemd: (ex-)voetballers Royston Drenthe en Nathan Rutjes.

De Kameleon

Wie zit er toch in het pak van de Kameleon? Twee namen worden veel genoemd: Babette van Veen en Samantha Steenwijk. Hoewel de meeste mensen eerst op Babette zaten, denken meer en meer kijkers nu dat het Samantha is. Dat komt onder meer door haar stemgeluid, maar ook is Samantha gek op klussen (én kwam ze voor in Eigen Huis en Tuin), Mario Kart én Formule 1.

De Panter

Kijkers weten het zeker: Nicolette van Dam is de Panter. Alle hints wijzen in de richting van de presentatrice. Zo is de hint 'kleding' te linken aan haar kledinglijn bij Shoeby en hebben haar filmpjes een hoog Afrika-gehalte, wat weer een verwijzing naar haar Zoop-periode kan zijn. Ook is de panter al jaren samen met haar 'pantermannetje': dat zou zomaar Bas Smit kunnen zijn, met wie ze in 2015 getrouwd is en al jarenlang een relatie heeft.

De Aap

Wie zou toch de Aap zijn in The Masked Singer? Hoewel Fajah Lourens en Emma Wortelboer eerst werden genoemd, lijken kijkers nu juist te denken dat Famke Louise in het apenpak zit. Dat komt door de hints naar de supermarkt en geld. In één van haar videoclips zien we Famke in een supermarkt en zingt ze over... geld. Of zou het toch Bibi Breijman zijn? Zo werd er gehint naar Oh Oh Cherso (waar Bibi ooit aan heeft meegedaan) en naar haar 'muzikale wederhelft', ofwel Waylon. Hm...

Neptunus

Hoewel veel hints op Waylon en Douwe Bob wijzen, moet dit wel 3J's zanger Jan Dulles zijn. De stem van Neptunus leek al erg op die van Jan, en ook kloppen de hints naar het Songfestival (de 3J's deden in 2011 mee, zonder succes weliswaar) en naar Elvis (Jan deed ooit dit duet). We weten het zeker: Jan zit in het Neptunus-pak!

De Lama

Kijkers zijn er nog niet helemaal over uit welke BN'er nou toch in het Lama-pak verstopt zit. Mensen op Twitter denken dat het óf Joris Linssen óf Tijl Beckand is. Die laatstgenoemde is natuurlijk letterlijk een Lama geweest in het programma De Lama's. Of zou dat te veel voor de hand liggen?

De Vlinder

De naam van oud GTST-actrice Babette van Veen wordt genoemd, maar er zijn ook aanwijzingen om te denken dat zij in het Kameleon-pak zit. Babette zou de Vlinder zijn vanwege de hints over dieren (door haar werk voor de Partij van de Dieren) en nostalgie (Babette zat in meidengroep Linda, Roos en Jessica). Maar... het zou ook Kim-Lian van der Meij kunnen zijn. De zangeres en presentatrice woont nu in Zweden en had vroeger stekeltjeshaar.

Deze BN'ers zijn al ontmaskerd in The Masked Singer

De Vuurvogel

In de eerste aflevering van The Masked Singer zagen we hoe de Vuurvogel de sterren van de hemel zong. Al gauw bleek dat niemand minder dan Willeke Alberti zich in het pak verschool.

De Dinosaurus

Ook de identiteit van de Dinosaurus bleef niet lang geheim. Zo zagen we in de tweede aflevering van het programma dat atleet Churandy Martina zich in het pak had gewurmd. 

De Muis

De derde afvaller van het programma was de Muis. Wie er in het kostuum verscholen zat? Mariska Bauer! Daarmee verraste ze niet alleen haar man Frans, maar ook de rest van de familie. Bekijk hun hilarische reactie in dit filmpje.

Het Skelet

Het Skelet, die zo in Pixars Coco zou passen, maakt ook de nodige tongen los. Zo werden Holly Brood, Amber Brantsen en Kim Feenstra genoemd. Van die laatste naam waren de kijkers het meest overtuigd. In de vierde aflevering van The Masked Singer werd onthuld dat het inderdaad Kim was die schuilging achter het Skelet-pak.

De Koning

Over de identiteit van de Koning werd ook lang getwijfeld. De namen van Valerio Zeno en Bram Krikke gingen rond, maar toch werd Diederik Jekel het vaakst genoemd. Dit bleek ook te kloppen!

De Astronaut

De Astronaut kon maar één iemand zijn: Mattie Valk. Alle hints wezen al op de Q-Music-dj, maar in de vijfde aflevering werd zijn deelname dan ook bevestigd. 

De Yeti

Naast de Astronaut werd in de vijfde aflevering ook de Yeti onthuld. Hoewel Ron Brandsteder een grote verdachte was, bleek niemand minder dan operazanger Ernst Daniël Smid in het blauwe, pluizige kostuum te zitten.

Bron: Superguide | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.