Na zijn riskante heupoperatie in november vorig jaar was bij Arie Ribbens en zijn vrouw Cea de teleurstelling groot toen bleek dat de zanger niet kon lopen. Hele dagen bracht hij in zijn bed door, hopend op een verbetering. Voor Cea extra zwaar omdat zij vanwege een nekhernia haar man niet volledig kan verzorgen...

More content below the advertising

We proberen zo min mogelijk te klagen en van het leven een feestje te maken. Maar het is niet altijd even makkelijk.’ Arie Ribbens (81) en zijn vrouw Cea (64) willen er graag het beste van maken. Maar na de opluchting van vorig jaar, toen bleek dat Arie’s longtumor weg was, kregen ze een nieuwe tegenslag te verwerken. Op vakantie in Spanje brak Arie zijn linker heup. ‘De artsen zeiden dat het ernstig was,’ vertelde Cea eerder. ‘Er wordt hier een schaal van 1 tot 5 gehanteerd, Arie’s risico om het niet te overleven zit op 4. Een operatie is noodzakelijk. Doet Arie dat niet, dan kunnen er ontstekingen ontstaan waaraan hij alsnog kan overlijden.’ De operatie lukte wonderwel, maar al snel kregen ze een nieuwe domper voor hun kiezen. ‘Arie kon niet meer lopen,’ zegt Cea nu. ‘Ieder ander kan na een heupoperatie de volgende dag weer lopen, maar bij Arie ging dat niet. Ook al wilde hij het zo graag, zijn benen konden hem niet houden. Hij ligt hele dagen in zijn bed en wordt door iemand van thuiszorg gedoucht en in zijn stoel gezet.’

Afhankelijk

Voor Cea zelf is het niet mogelijk om haar man intensief te verzorgen. ‘Ik zou dat heel graag willen, maar vanwege een nekhernia heb ik ook de nodige lichamelijke klachten. Zeker wanneer ik me fysiek inspan, speelt die blessure op. Arie en ik zijn dus afhankelijk van de thuiszorg.’ Eigenlijk zou er ook iemand moeten komen om Arie ’s avonds naar bed te brengen. ‘De thuiszorg wil wel komen, maar niet later dan acht, negen uur. Dat is niet het tijdstip waarop Arie al in bed wil liggen. Wij zijn nachtmensen. Dat komt omdat we het gewend waren om ’s avonds om elf uur nog de deur uit te gaan om ergens een optreden te geven. Zeker in deze tijd van het jaar, met het carnaval voor de deur. In zijn gezonde dagen trad Arie meerdere keren op een avond op. Inmiddels treedt hij al een paar jaar niet meer op, maar dat ritme zit nog steeds in ons systeem. Tegen de tijd dat we willen slapen, help ik Arie zo voorzichtig mogelijk in bed. Hij probeert mij dan zoveel mogelijk te ontzien vanwege de nekhernia. Maar dat is niet altijd even makkelijk.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 6 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders
 

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl