André van Duin leent zijn stem aan Wild, een nieuwe natuurfilm over de Veluwe. De komiek heeft de voice-over ingesproken, zo heeft distributeur Dutch FilmWorks woensdag bekendgemaakt.

André wilde direct meewerken toen hij de film gezien had. 'Je vergeet soms hoeveel prachtigs Nederland te bieden heeft en de Veluwe staat daarbij zeker in de top', zegt hij. 'Het is beeldschoon geworden, ontzettend leuk. Ik ben trots dat ik mijn stem heb mogen verlenen hiervoor.'

Helemaal af

Maker Luc Enting, die voor de film gedurende drie jaar dierenfamilies op de Veluwe volgde, is blij met André. Volgens hem maakt zijn stem de film helemaal af. 'Met zijn voice-over hebben we een luchtige en humoristische toon kunnen toevoegen aan de film', zegt hij.

Wild

De film Wild gaat voornamelijk over de vossen, edelherten en wilde zwijnen op de Veluwe. Ook andere dieren als de raaf, buizerd en ijsvogel komen voorbij. Wild draait vanaf 1 februari in de Nederlandse bioscopen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders