Het achtste seizoen van The Voice of Holland telt nog maar vier liveshows. Voorgaande seizoenen waren er altijd zes liveshows.

Article continues after the ad

Veranderingen

RTL maakte maandag nog meer veranderingen bekend. Presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de talentenjacht in een nieuw decor. Tijdens de 'blind auditions' staan ze met de familie en de vrienden van de talenten dichterbij de optredens. Ze kunnen niet alleen naar de talenten kijken, maar de deelnemers kunnen hun dierbaren voortaan ook zien.

Meer rondes

Het aantal auditierondes wordt dit jaar uitgebreid van zes naar zeven. Het aantal battle-rondes waarin de talenten het tijdens een muzikaal duel tegen elkaar opnemen, wordt dit jaar niet over drie, maar vier afleveringen uitgesmeerd.

Comeback

The Voice of Holland begint op 20 oktober. Zangeres Anouk maakt haar comeback als coach. Ali B, Sanne Hans en Waylon nemen plaats op de andere rode stoelen.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP
(ANP)